vr 2 februari 2018

19.00 uur  - 21.30 uur

NIEUWS VAN DE JEUGDRAAD
Clubstriid op vrijdag 2 februari 2018

Ook dit jaar gaan de jongens en meiden meedoen aan Clubstriid. Clubstriid is een activiteit van de Federatie Christelijk Jeugdwerk Friesland (FCJF).
Clubs uit verschillende Friese plaatsen gaan de strijd met elkaar aan; ieder in de eigen woonplaats. Er moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd, waarbij de hulp van de dorpsbewoners vaak nodig is.

Hopelijk werkt u daarom weer mee als er iemand aan de deur komt met een heel vreemde vraag of gek verzoek. Het gaat tenslotte om de plaatselijke eer!

Aan deze clubstriid is ook altijd een actie voor een goed doel gekoppeld. Hiervoor wordt misschien ook een bijdrage gevraagd.

We wensen de jongens en meiden veel succes en plezier.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 21-07-2019 om 09.30 uur