BERICHT VAN DE HERVORMDE GEMEENTE BERICHT VAN DE HERVORMDE GEMEENTE
UPDATE 2 april 2020:
Uit diverse reacties horen we dat de dagelijkse mailberichten zeer gewaardeerd worden. Het is fijn om dit te horen.
Zondag 5 april is de gezamenlijke kerkdienst vanuit de Gereformeerde kerk te beluisteren via Kerkomroep.nl en te bekijken via onze website en via YouTube. Voorganger is ds. Mol en organist is Oebele Kooy.
Wij wensen u allen een gezegende dienst.

De kerkdiensten worden tot en met 1 juni via Kerkomroep.nl uitgezonden.

UPDATE 24 maart 2020:
I.v.m. nieuwe kabinetsmaatregelen worden er tot 1 juni geen kerkdiensten gehouden. Inmiddels ontvangen  de meeste gemeenteleden in deze tijd voor Pasen dagelijks een bericht per mail van onze predikant. Mocht u iemand kennen die deze mail nog niet ontvangt - of ontvangt u zelf nog geen berichten - dan kunt u dit doorgeven aan ds. Jurrien Mol.

Zondag 29 maart is er om 9.30 uur een uitzending via Kerkomroep.nl

UPDATE 18 maart 2020:
De dienst van zondag 5 april komt eveneens te vervallen op aanraden van de Protestantse Kerk en het advies van de classis Fryslân.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zullen er geen kerkdiensten worden gehouden tot 1 april. De geplande gemeenteavond op woensdag 18 maart komt eveneens te vervallen. De catechisanten zijn geïnformeerd dat hun bijeenkomsten niet doorgaan tot 1 april.
Wij houden u op de hoogte.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling