zo 7 februari 2016

Tijdstip:
Prijs:
 gratis

Bestaat God? Wat is de zin van het leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Of zou je gewoon een iets meer willen weten over het Christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus echt iets voor jou!

Op een ontspannen manier kan je ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Je ontmoet verschillende mensen, waarbij iedereen zijn of haar eigen vragen en ideeën heeft. Er is alle ruimte om die te delen. Op de Alpha-cursus hebben we eerst een maaltijd met elkaar. Daarna zal een onderwerp worden behandeld, waarna er de mogelijkheid is om in kleine groepjes verder erop door te praten.

Op de cursus kom je onderwerpen tegen als:

• Is er meer?
  • Bestaat God?
  • Wie is Jezus?
  • Het Christelijk geloof achterhaald?
  • Wat is bidden?
  • Hoe relevant is de Bijbel?
  • Geloven Christenen echt in wonderen?
We willen graag starten met een groep in de leeftijd van 20 tot 35 jaar, maar iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je helemaal niets weet of dat je wel al wat weet. De cursus is bovendien helemaal gratis! Kijk op http://www.alpha-cursus.nl/ voor meer informatie.

Ben je benieuwd? kom naar de Introductieavond!
Datum: zondagavond 11 oktober om 20:00 uur. Dorpshuis: Op ‘e Jister, Nijega.

Kledinginzameling Roemenië
datum en tijdstip 07-12-2019 om 11.00 uur