vr 4 november 2016

Bazar

Locatie:
 Geref. Kerk. Opeinde

Op 4 november houden we weer een bazar het doel is deze keer verlichting voor het liturgisch centrum, nu het podium klaar is zou het mooi zijn om het liturgisch centrum goed uit te lichten want dat verdient het! en daar is veel geld voor nodig!
De activiteitencommissie hoopt dan ook net als voorgaande jaren weer met een stel enthousiaste mensen deze klus te klaren.

Kunnen we weer op u rekenen?

Om de bazar te doen slagen zijn we spullen nodig voor de verkoop of voor de prijzen, we zijn heel erg blij met : theedoeken, handdoeken, washandjes, baddoeken bad en douche producten en o.a. vruchten in blik, knakworst, wijn, koffie/thee noem maar op, alle gewone dagelijkse boodschappen, en eigen gemaakte spullen zoals jam, cake, koek, knutsel, haak, breiwerk……….

En alles wat nog heel en goed verkoopbaar is!

In de hal van de kerk staat een bus op de bar voor D.E. punten en Poiesz zegels deze zijn heel erg welkom, eind oktober hopen we van de gespaarde punten en zegels weer leuke prijzen te halen.
Spaart u mee?

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.