zondag 2 oktober 2022

Come Together

Datum: 
 zondag 2 oktober 2022
Tijdstip: 
 19.30 uur
Locatie: 
 Gereformeerde Kerk, Kommisjewei 184 in Opeinde

Hierbij willen we alle jongeren van onze beider gemeentes (en daarbuiten, iedereen is welkom!) van harte uitnodigen voor de Come Together catechese!

We komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten.
We komen bij elkaar vanuit ons geloof in God

We bieden één keer per maand een catechese- avond aan voor de jongeren van 12-21 jaar op de zondagavond. Op deze avond zullen we gezamenlijk beginnen in de kerkzaal van de Gereformeerde kerk.

DE EERSTE AVOND VOOR IEDEREEN IS OP: ZONDAG 2 OKTOBER OM 19.30 IN DE KERK
Aansluitend gaan de groepen dan op leeftijd uit elkaar : 12-15, 16-18 en 18-plus. Het programma duurt tot ca 20.30, aansluitend is er koffie/thee// fris met wat lekkers en tijd voor gezelligheid. De organisatie van de zondagavonden is in handen van Renate de Vries-Martini, in samenwerking met de jeugdouderlingen en catecheten

Voor vragen kun je ons uiteraard ook bellen, mailen of appen. Samen willen we ons verdiepen in wat Geloven voor ons betekent, elke dag van ons leven. Leren uit de Bijbel maar ook leren van elkaar door ons leven met elkaar te delen. Samen te praten over Geloof, over wat we daarin zeker weten maar ook over onze vragen en onze uitdagingen hierin. En uiteraard is er ook veel ruimte om te kletsen en is er ook tijd voor gezelligheid.

Ook zonder opgave ben je van harte welkom, maar we vinden het wel fijn om te weten dat je komt!
 

terug