za 6 juli 2019

Hegewei 2, Opeinde
Tijdstip:
 11.00 uur  - 12.00 uur

U kunt iedere eerste zaterdag van de maand kleding brengen naar de dhr. G. Schipstra, Hegewei 2, 9218 VB in Opeinde (Frl.).

De kleding moet schoon en heel zijn, maar ook verpakt in stevige plastic zakken, ter voorkoming van verlies en vervuiling.

Leden van Stichting Werkgroep Roemenië nemen de kleding in ontvangst. Ook schoenen en dekens (voor de winter) zijn altijd welkom. Let u wel op de inzameltijd. Alleen tussen 11.00 en 12.00 uur kan uw kleding in ontvangst worden genomen.

Transporteur Luinstra vervoert de kleding voor ons project of voor andere doeleinden in Roemenië. Zie voor meer informatie over transport www.roemenietransport.nl

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur