40-dagenproject diaconie 40-dagenproject diaconie
Spaardoosjes (inleveren op 27 maart, paasmorgen)

Ook dit jaar heeft u de spaardoosjes voor de 40 dagentijd weer ontvangen. Dit jaar reizen wij de wereld over. Ga, en reis mee langs zes projecten, naar Oekraïne en India, via Nederland naar Syrië en Ghana. Zet een stap naar vrouwen, weeskinderen, migranten en boeren gezinnen. Maak kennis met krachtige mensen die overal stappen zetten naar een nieuwe toekomst.
Zij gaan dankzij de steun die u hen geeft.
De doosjes kunnen Paaszondag weer ingeleverd worden op de tafel voor in de kerk.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 11.00
1e advent meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 05-12-2020 om 11.00 uur