25-jarig ambtsjubileum ds. Mol 25-jarig ambtsjubileum ds. Mol
Op 30 september jl. was het 25 jaar geleden dat ds. Mol werd bevestigd als predikant in de Hervormde gemeente te Tzum.

Dit heugelijke feit is zondag 4 oktober gevierd met een feestelijke kerkdienst waarin medewerking werd verleend door de cantorij. Na de dienst was er koffie en gebak in dorpshuis Op 'e Jister met toespraken en gelegenheid voor een hapje en een drankje.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 11.00
1e advent meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 05-12-2020 om 11.00 uur