25-jarig ambtsjubileum ds. Mol 25-jarig ambtsjubileum ds. Mol
Op 30 september jl. was het 25 jaar geleden dat ds. Mol werd bevestigd als predikant in de Hervormde gemeente te Tzum.

Dit heugelijke feit is zondag 4 oktober gevierd met een feestelijke kerkdienst waarin medewerking werd verleend door de cantorij. Na de dienst was er koffie en gebak in dorpshuis Op 'e Jister met toespraken en gelegenheid voor een hapje en een drankje.

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling